Medlemsinfo 2024-02

Kallelse medlemsmöte

Torsdagen den 21/3 kl 19:00 är det dags för medlemsmöte. Förutom en rapport kring ekonomi och de olika enhetscheferna skall vi göra en andra omröstning kring de nya stadgarna. Så viktigt att så många som möjligt kommer. Kallelse/dagordning skickas ut per mail. 

 

Anmälan till sjösättning, vaktpass och arbetspass

Från om med den 2/3 kan sjösättning, vaktpass och arbetspass bokas i BAS.

Nytt för i år är att man även bokar arbetspass i BAS. Det görs på samma sätt som sjö/torr-sättning och vaktpass. Tanken är både att vi ska veta hur många som kommer på respektive arbetspass men även kunna erbjuda arbetspass på egen tid.

Såhär bokar du arbetspass

  • Logga in i BAS
  • Gå till Schema
  • Välj ”Arbetspliktsschema”
  • Leta rätt på det pass du vill boka dig och klicka på ”Boka”
  • Klicka på ”Spara bokning”

Notera att det även går att boka sig på ”Arbetspass på egen tid” under april-maj, juni-juli och augusti-september. Man tilldelas då en arbetsuppgift som kan göras på valfri tidpunkt under perioden. Uppgifterna kan bland annat handla om gräsklippning, vassröjning, städning, hugga/såga ved, målning, mm

 

Medlemsorientering

Vi har tagit fram en orientering för nya medlemmar och tar gärna emot kommentarer/tips på saker som saknas och som du önskade att du fått reda på när du blev medlem. Du hittar orienteringen under Filer i BAS.

 

Klubbkväll på Erlandssons brygga

Torsdagen den 11/4 planerar vi ha klubbkväll på Erlandsons brygga i Solna. För att de ska kunna planera kvällen med personal, mm behöver de veta hur många vi kan tänkas bli. Vill du komma på klubbkväll den 11/4? Skicka din intresseanmälan till sekreterare@mabk.se om du inte redan har gjort det.